::: Treball Col·laboratiu. Viquipèdia :::


Aquest treball ho vam fer els mateixos grups del treball Blogosfera, on vam crear un document compartit sobre el concepte de Wiki: Descripció, valoració... És fiable la Wikipedia? El problema de la utilització de la informació a l'escola: retallar i enganxar com a pràctica habitual, etc…

Després de cercar tots aquests conceptes vam fer una participació a la Viquipèdia (que és la versió catalana de Wikipedia)

En aquesta participació vam conèixer el funcionament de la Viquipèdia i la seva normativa de participació. Vam posar un article sobre una Gimnasta Russa de Gimnàstica Rítmica que no hi era, i vam anar fent un seguiment, comentar-ne les incidències i l'experiència.


RESUMINT
La viqui és una aplicació més de la web 2.0, com vàrem veure en l'anterior treball sobre la blogosfera, la web 2.0 potencia la participació i la interacció entre l'usuari i la xarxa.
La viqui és doncs una pàgina web que permet a qualsevol usuari visitar-la i editar-la sempre que ho vulgui. Les viquis contenen enllaços, fotografies i arxius de tot tipus. Per tant la viqui es converteix en una eina Web que permet crear col·lectivament documents, donant molta llibertat als usuaris. L'exemple més conegut de viqui és la Viquipèdia, una enciclopèdia lliure, de la que ja parlarem en detall més endavant.
A continuació l’enllaç amb el nostre treball realitzat sobre: La Viquipèdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada