::: Projecte Telemàtic :::

Què és un projecte telemàtic?
Es basen en treballs que impliquen una sèrie de gent del qual utilitzarem la telemàtica(l’ordinador, és a dir, és una activitat didàctica basada en Internet, una forma integrada de treballar un centre d’interès educatiu que permet el desenvolupament de diferents capacitats bàsiques. Un recurs que permet aconseguir uns objectius i adquirir uns coneixements relacionats amb el currículum escolar i connectats amb el món real. Una forma de produir coneixement a partir d’una tasca col·lectiva, amb aportacions de diferents grups i persones.

LA FORMIGA MATEMÀTICA



EXPLICACIÓ DEL PROJECTE
Poden participar totes les escoles k vulguin i treballaran independentment, formant grups de 3 o 4 escoles, cada escola haurà de preparar una activitat matemàtica de càlcul, lògica o de problemes segons la data que toqui, i s’intercanviarà entre ells per mirar si està ben fet, després d’això, s’envia al FORMIGOT (la central) i aquest ho passa a totes les escoles.

Penso que es una bona manera de fer que els nens participin i aprenguin d’una manera divertida utilitzant l’ordinador i no només tingui que pensar un mestre en fer aquest càlcul, sinó un conjunt de mestres, i nens. És una manera de Fomentar l’aprenentatge cooperatiu i el treball en equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada