::: PowerPoint Amb Animació :::




Creació d'un PowerPoint amb animació i botons:

He fet una presentació amb el Microsoft PowerPoint amb animacions, efectes, so i botons.
Per començar he escollit el disseny de fons de presentació, després he buscat a Internet el Logo de la universitat, Blanquerna, i l' he aplicat a totes les diapositives mitjançant un patró estàndard. Només es podrà modificar al patró, no a la plantilla.

- A la primera diapositiva surt el títol, del color que he escollit per a que ressaltés més del fons.

- A la segona diapositiva he posat el CONCEPTE sobre el tema. He posat una foto amb animació en moviment, com es fa? És senzill, aquests són els passos: Insertar imatge escollida, seleccionar-la, anar a Animació, Personalitzar animació, Afegir efecte, Trajectòria de l’animació i seleccionar el traçat que volem.
Els textos: per a que no aparegui tant de text a les animacions, desprès de escriure el text he seleccionat el primer paràgraf per que surti primer, anant a Animacions, Personalitzar animació, Afegir efecte d’entrada. Desprès he posat que canviï de color quan passi a llegir el següent text, per evitar la distracció o la perduda de la gent.

- Seguidament apareix l’índex, on he posat quatre estils de ball, al Ballet i al Break Dance, he Insertat la fotografia amb format .gif que és una petita imatge en moviment. Després he anat a Insertar, Formes, Botons d’acció i he seleccionat un quadre, ho he posat a sobre la imatge i sobre Dança Contemporània i Flamenc i ho he fet transparent amb boto dret sobre el quadre, Format de forma i Transparència 100%. V( Encara que també podria haver afegit l’animació per Enllaç, Hipervincle...

- A les diapositives següent e posat un petit text, una fotografia afegint l’efecte de reflex a Format, Efectes d’imatge, Reflexes. I he creat una entrada com els paràgrafs de la diapositiva de Concepte.

- I per últim a cada diapositiva d’estil de ball he afegit una imatge amb botó per a tornar a l’índex cada vegada que la diapositiva d’aquest estil s’acaba de presentar.

Una vegada finalitzada la presentació he anat a pujar el PowerPoint al Slideshare, però m’he donat compte que aquesta web puja les presentacions però sense animació així que ho he provat al Slideboom on es va pujar amb èxit, seguidament he anat al Blog i fent la nova entrada he afegit el embled de la pàgina Slideboom.
Última cosa per a dir, si voleu veure la presentació veureu que tindreu que donar-li al play però podreu dirigir vosaltres la presentació clicant amb el ratolí sobre el PowerPoint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada