::: Primera Pàgina Del Blog De COED :::

Després d’alguns dies habituant-me a la universitat i a las classes de Comunicació oral, escrita i digital (COED) començaré a actualitzar el meu Diari Universitari cada vegada que tinguem classe.
Per començar, el primer dia de classe vam fer un autoretrat cadascú a la seva llibreta i després els vam intercanviar entre companys per a llegir algunes en veu alta.

A la següent classe vam fer un exercici molt divertit participant tots el de classe. Teníem 6 sinònims de la paraula BRUT on hi havíem de posar al costat de cada paraula una nota de l’1 al 9 segons ens sembles de forta la paraula. La majoria vam coincidir en molts casos encara que en altres no tant, això volia dir que no sempre tots compartim el què i que també depèn del context on hi siguin aquestes paraules.
Després cadascú va pensar-se un personatge famós que tingues les qualitats que creiem que tindria un bon comunicador, i seguit els vam anar dient en veu alta.














(He posat aquesta foto del Dani escrivint a la pissarra feta de lluny amb el meu mòbil ja que encara els companys no han passat la foto que van fer amb les càmeres.) Els vam escriure i vam coincidir en que un bon comunicador havia de ser: clar, directe, entenedor aclaridor, informador.... ja que era el que més repetíem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada