::: Anàlisis Del Anunci OH BROTHER! :::

Oh Brother! El Monstruo del nuevo altea XL



HISTÒRIA
Una nena va a la tendra d’animals amb el seu pare i compra un “monstre”, contra més amor i confiança li dona la família més creix. Arriba un moment en el que és tan gran que no entra al cotxe i el tenen que deixar a casa. Com no deixen de pensar en ell, ell segueix creixent. Per solucionar el problema decideixen comprar un cotxe més gran, el SEAT Altea XL així caben tots i són mes feliços junts.

ANÀLISIS
- Colors: els colors passen de ser més càlids a més vius ja que cada vegada hi ha més felicitat. El cotxe vell es de color gris fosc, en canvi el nou Altea XL es de color vermell per destacar i perquè és el color de l’amor.

- Llum: de menys llum a més igual que els colors. Comença dins de casa però després hi ha mes escenes fora amb el sol, dins que al minut 1 hi ha tristesa i torna l’obscuritat, però al final com són feliços tornen a sortir fora.

- Càmera: És a temps real menys al minut 1 que és quan li costa molt baixar les escales i es una situació més trista i alenteixen la imatge. Els moments tristos els fan a primer pla.

- Altres: El pare al principi diu que el “monstre” és lleig, és a dir, ja fa una etiqueta, però la nena diu que perquè ella veu l’interior de l’animal, és una situació maternal.
Hi ha una diferència entre l’amor del nen i l’amor de la nena al “monstruet” per exemple al minut 0:28 es veu com al nen no lo agrada aquesta situació i es la nena la que insisteix encara que acaben ajudant-se els dos. Al minut 0.35 es veu com el nen va amb el pare i la nena amb la mare i el Brother.
La nena fa “coses” de nena, balla amb ell, li pentina...
Al minut 1, Brother es queda mirant uns ulls pintats al carrer i te que anar ella a treure’l d’allà, suposo que li atreuen molt els ulls ja que son tant grans com ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada