::: Expressions Que Es Poden Considerar "Tòpics" :::


· Tòpic 1: Una imatge val més que mil paraules
Sempre s’ha dit aquesta frase ja que en una imatge es poden representar coses que en paraules no som capaços d’expressar. Però la confusió que provoca és que no tot el que veiem és així, és a dir, que moltes vegades veiem una imatge i nosaltres som els qui li posem el significat, això no vol dir que digui això de veritat.


· Tòpic 2: Davant de la televisió, el receptor és passiu
Sempre s’ha dit que el telespectador és passiu ja que hi és al sofà veient la televisió tranquil però no es cert de vegades ja que si és un canal de música per exemple puc estar ballant o cantant, o també puc estar fent altres cosses mentre veig la televisió.


· Tòpic 3: La violència vista a la televisió o al cinema, genera violència
Té part de raó ja que si veient la televisió o al cinema hi ha una persona amb una ment molt receptiva ( o no està molt bé psicològicament) pot agafar aquesta violència i passar-la de la pantalla a la vida real. Però no és certa ja que pel general tothom sap que aquestes pel·lícules són de ciència ficció o simplement es una violència televisiva.


· Tòpic 4: La televisió és un mitjà generador de "modes"
Penso que si ja que si totes les cadenes de televisió es vesteixen d’una determinada manera fa que els demés també vulguin vestir així per a assemblar-se als nois o noies de la televisió. Però en part també no es veritat perquè si una persona té roba a casa i li agrada molt com vesteix no té perquè fixar-se en els de la tele, més bé es comprarà roba que hi hagi a la tenda que li agradi.



· Tòpic 5: La televisió és una finestra oberta a la realitat
Sempre intenten mostrar-nos la realitat i l’actualitat del món per la tele, en concret les notícies o els diversos programes que hi han, però en realitat només veiem el que ells volen que veiem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada