::: GLOGSTER :::

És una eina per crear murals on-line o glogs. Em refereixo a GLOGSTER.

Per poder començar el meu propi glog he fet servir aquest tutorial on he vist que és una eina fàcil d’utilitzar per als nens de la nostra aula.

L’ús dels murals ha estat una pràctica habitual a les aules, en qualsevol àrea i nivell educatiu, per presentar i compartir projectes com un format atractiu o sintetitzar els coneixements adquirits sobre un tema. Per tant que aporta el Glogster?

Per una banda, aquesta aplicació de la web 2.0 ens permet crear i compartir a la xarxa els projectes elaborats per els alumnes. El glog es pot insertar se manera sencilla a qualsevol blog, wiki o pàgina web.

Per una altra banda, penso que el Glogster ens permet incorporar amb facilitat textos, enllaços a altres pàgines web, imatges i arxius de audio o vídeo, tant des de el nostre ordinador com des de internet. A més, un dels grans avantatges que en té és que ens podem gravar amb àudio i vídeo des de el propi programa. (Sempre i quan tinguem micròfon i web cam). És una eina molt atractiva per els alumnes i té una gran varietat d’estils de diseny com: marcs per les imatges, reproductors de vídeo i àudio, bafarades, títols, fondos, objectes... és a dir, cartells interactius i multimedia.

Per a què el podem utilitzar un glog?

  • Presentacions de projectes.
  • Realització de cartells amb animacions sobre lectures realitzades en qualsevols altra matèria.
  • Anuncis i campanyes publicitàries.
  • Guies turístiques.

- ...

Aquesta eina no només serveix per als alumnes, sinó també per presentar els continguts que el mestre vol donar de forma molt més motivadora o proposar projectes de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada